Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar informacin estadstica sobre su navegacin y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegacin. Si contina navegando, consideramos que acepta su uso.

Construeix el teu futur

Encuntralo en tu librera ms cercana

Comprar en papel

Gastos de envo gratis a Espaa. Envo 24 horas

Comparte en tus redes:

Construeix el teu futur

Miquel Vilardell

ISBN: 9788416429165

Páginas: 106

Precio: 15,00 € 

Colección: Actual

Formato: rústica con solapas

Ao de publicacin: 2014

Aquesta obra ofereix pautes per afrontar adequadament la jubilació

Com en qualsevol altra etapa de la vida, la millor manera d’endinsar-se en la jubilació i gaudir-ne és preparant-s’hi a consciència i amb prou temps. Jubilar-se no és simplement deixar de treballar. Tampoc no és sinònim de retirar-se del món.

La jubilació dóna pas a un període en el qual hauria de ser possible dur a terme projectes personals que ens resultin gratifi cants. Amb aquesta fi nalitat, cal anticipar-se al canvi de ritme en la nostra vida i planifi car el que es vol fer i com s’ocuparà el temps.

El doctor Miquel Vilardell ofereix en aquesta obra pautes per afrontar adequadament la jubilació que són fruit de la seva llarga experiència com a docent i com a metge, i, sobretot, com a persona. Amb una visió humanista, ens mostra la importància de l’alimentació, com també la preparació física i mental que requereix enfrontar-se a la jubilació tenint en compte les característiques personals i l’entorn socioeconòmic de cadascú.

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2020   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona