Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar informacin estadstica sobre su navegacin y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegacin. Si contina navegando, consideramos que acepta su uso.

Ser metge

Encuntralo en tu librera ms cercana

Comprar en papel

*Podrás leer la versión eBook que te enviaremos de regalo tras confirmar la compra, el libro en papel lo enviamos cuando termine el estado de alarma.

 

Comparte en tus redes:

Ser metge

Miquel Vilardell

L'art i l'ofici de curar

SOLO AHORA TE REGALAMOS EL EBOOK
ÚNICAMENTE DURANTE EL ESTADO DE ALARMA
¡FINALIZA TU COMPRA Y EMPIEZA A LEER YA!*

ISBN: 978-84-96984-51-5

Páginas: 159

Precio: 19,00 € 

Colección: Testimonio

Formato: Rústica con solapas

Ao de publicacin: 2009

Una mirada al món de la medicina, escrita per un metge que ha lluitat per ser metge.

El poder de curar ha fascinat la humanitat des dels seus orígens.

Com serà la medicina del futur? Els metges tenen una preparació adequada per fer front als nous reptes socials? Serà possible preservar la relació íntima que s'estableix durant l'acte mèdic, o bé serà una relació cada vegada més impersonal?

Després de gairebé quaranta anys de pràctica mèdica, el doctor Miquel Vilardell, Cap de Servei de Medicina Interna de l'Hospital Vall d'Hebron, reflexiona en aquestes pàgines sobre el camí feixuc de l'exercici de la seva professió: el naixement d'una vocació, l'etapa de formació, el primer contacte amb el malalt, la realitat i les dificultats de la medicina pública i privada, així com les perspectives del sector.

Una mirada al món de la medicina, escrita per un metge que ha lluitat per ser metge i que, tot i els problemes als que s'enfronta el sector, reconeix que encara gaudeix quan visita els malalts.

Un text dictat des de l'experiència i la visió humana de la medicina, per a metges en exercici que vulguin reflexionar sobre la seva professió i per als joves que es plantegin endinsar-se en la ciència i l'art de guarir les persones. A més a més, és un llibre que aproparà qualsevol lector al fascinant món de la medicina.

Tags: salud

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2020   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona