Coaching i salut

Encuéntralo en tu librería más cercana

Comprar en papel

Gastos de envío gratis a España. Envío 24 horas

Comparte en tus redes:

Coaching i salut

Dra. Jaci Molins Roca

Pacients i metges: una nova actitud

ISBN: 978-84-15115-50-2

Páginas: 228

Precio: 19,00 € 

Colección: Actual

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2011

Una manera més efectiva de comunicar-se per a millorar la salut

El coaching és una metodologia que afavoreix el canvi i ajuda a aconseguir objectius en la vida personal i professional. El coaching per a pacients centra els seus objectius en la salut: facilita que ells mateixos puguin aconseguir millorar hàbits saludables i complir els tractaments en les malalties cròniques i que, per tant, millorin la seva qualitat de vida. En aquest llibre es mostra com aplicar-ho d'una manera pràctica, ja que tots els casos descrits corresponen a pacients reals.

A Coaching i salut els professionals sanitaris (metges, infermeres, fisioterapeutes, psicòlegs...) descobriran nous recursos que podran incorporar amb facilitat a la seva consulta diària. La majoria de pacients, només aplicant alguna de les tècniques de coaching, en tindrà suficient per a obtenir millors resultats a l'hora d'encarar la seva malaltia. Alguns d'aquests recursos són, per exemple: escoltar de manera activa, preguntar més i aconsellar menys, deixar decidir al pacient, felicitar i celebrar les seves millores... Els pacients també poden beneficiar-se de la seva lectura, ja que els ajudarà a comprendre el procés de la seva malaltia i els donarà eines per a millorar.

"Tant de bo que es difongués en l'atenció sanitària l'ús d'habilitats comunicatives com les que es proposen en aquesta obra, perquè és la clau per a estimular i propiciar canvis personals." Cristiona Llagostera, psicòloga i escriptora

 

Tags: salud , coaching

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

Facebook Twitter Youtube LinkedIn Instagram
© Plataforma Editorial 2023   C/ Muntaner, 269, entlo. 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99  
Certificado de seguridad
Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona