Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Tot està  per fer

Encuéntralo en tu librería más cercana

Comprar en papel

Gastos de envío gratis a España. Envío 24 horas

Comparte en tus redes:

Tot està  per fer

Pau García-Milá  Pujol

Quan el món s'ensorri, fes-te emprenedor

ISBN: 978-84-15115-38-0

Páginas: 112

Precio: 15,00 € 

Colección: Actual

Traducción: Mónica Figueres

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2011

Pròleg del president Jordi Pujol i epíleg de Felipe González

A Tot està per fer, en Pau Garcia-Milà Pujol recorre tots els moments des que se'ns acut una idea que ens fa dubtar entre si serà una bajanada o bé quelcom que canviarà el món, fins a l'instant en què donem per enllestida l'aventura que un dia vàrem començar amb aquesta idea (per bé o per mal).

Tot està per fer és, en part, una oda a l'optimisme i, en part, un manual per a persones que no gosen donar el pas endavant i dir: Mira'm, sóc emprenedor! (tot i que ja tenen la base per a ser-ho: portar texans i Converse).

Amb humor i sense pontificar, aquest llibre aborda temes com la creativitat quotidiana i el seu estímul, les etapes necessàries per tal de fer créixer aquestes idees, el primer dia després de triomfar o de fracassar, o com respondre a totes aquelles persones que massa sovint diran...: Però quina ***** d'idea has tingut!

Documentos relacionados
Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (1)

Juanjo

Un llibre prou interessant. Hi ha alguns consells útils, i ens avisa d'alguns dels riscos i errors que pot cometre tota persona que vulgui iniciar algun negoci. El que més valoro és: 1) el llenguatge: planer i entenedor, i allunat de retá²riques i petulá ncies prá²pies d'aquests tipus de llibres; 2) Llegir sobre el cas d'en Pau és engrescador i forá§a motivant, suposo que pel fet de ser un referent tant proper a casa nostra. El pitjor: em va cridar l'atenció la facilitat amb la que l'encolat entre la coberta i el llibre cedia. No es que les tapes es desenganxin, perá² sí que cedeixen una mica. Un defecte tá¨cnic que espero solucioneu en properes edicions.

Publicado martes, 19 de abril de 2011 a las 12:50

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2020   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona