Somriures de Bombai

Comparte en tus redes:

Compartir en X

Somriures de Bombai

Jaume Sanllorente

El viatge que va canviar el meu destí

Descripción

A Somriures de Bombai en Jaume ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d’un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliç.

L´any 2003, en Jaume Sanllorente és un jove periodista amb una vida d´éxit a Barcelona. Un bon dia, una  agència de viatges el convenç per anar-se´n de vacances a l´Índia. Aquell primer viatge al país de les vaques sagrades produeix un gran impacte al Jaume, sobretot per la pobresa punyent que contempla als seus carrers.

Nombroses casualitats i fets propiciats per l´atzar porten en Jaume a prendre consciència del món on viu i a pensar que pot fer alguna cosa per arreglar-lo. Després de conèixer un petit orfenat a Bombai que és a punt de tancar les portes i els seus quaranta nens a punt de tornar als prostíbuls de la ciutat, en Jaume pren la decisió que canviarà la resta de la seva vida. I, com a conseqüència d´això, la de moltes persones més. El seu destí està escrit a les voravies de Bombai.

A Somriures de Bombai. El viatge que va canviar-me el destí, en Jaume ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d´un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliços tot buscant la ventura dels altres. Una història de solituds, de rescats, de perills, d´injustícies, d´amenaces de mort i de superacions, que ens proporciona un exemple per seguir endavant malgrat les adversitats. Una llicçó d´amor savi, de lliurament, de sacrifici i d´esperança que ens convida a recórrer el camí cap a un món millor.

"Les accions d´aquest activista català són un exemple de valentia i de lliurement per als indis. Qui digui que la generositat comença al nostre país és que mai no ha conegut en Jaume Sanllorente."
Yogesh Gupta. The Times of India.

"Hi ha qui ha fet més amb trenta anyets de vida que trenta persones durant tota la seva existència. Ho penso d´en Jaume, que ha fundat l´ONG Sonrisas de Bombay i salva nens de l´esclavatge prostibulari, la mutilació i la mort."

Víctor Amela. La Vanguardia.

 

Opciones de compra:

Sin stock

Ficha técnica

ISBN: 978-84-96981-08-9

Páginas: 192

Tema: Desarrollo personal

Colección: Testimonio

Traducción: Albert Figueras

Formato: 14 x 22 cm

Año de publicación: 2008

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (8)

Gemma

Si els ulls son el mirall de l'anima, el somriure es el reflexa del cor, i veien el somriure del Jaume es pot veure la senzillesa i grandesa del seu cor. Tu ets per molts de nosaltres la memòria permanent de que tots podem trobar el nostre jo interior i que tots som una sol cor. He de dir que comparteixo plenament amb el Jaume que el regal mes preciat que li podia donar a tots els infants que va trobar a l'orfanat es l'amor i l'educació, també la meva admiració per la claredat amb la que va saber veure que el millor que podia donar a les famílies per que volguessin portar als fills i filles a l'escola era donar-lis salut un be molt preuat per a tothom i que no podíem ni vendre ni canviar. Com dèiem els nens i nenes de Karuna a nosaltres, Déu ens ha compensat amb el Jaume, per la meva part la meva manera de compensar al Jaume serà escampar la seva obra i explicar el seu projecte a totes les persones que em sigui possible. Un tendre abraçada, un dolç somriure i tota la sort que os mereixé-ho Xavier 
---------------
Si los ojos son el espejo del alma, la sonrisa es el reflejo del cor

Publicado lunes, 26 de enero de 2009 a las 0:00 (2175)

Jonathan

Somriures de Bombai m'ha deixat profundament impressionat. El testimoni directe d'en Jaume, la seva vivència i el compartir aquesta íntima força que l'ha empès a dedicar la seva vida a ajudar als més desafavorits m'ha trasbalssat. Acabo de llegir el llibre d'una tirada, i encara no sé què ni com, però sento que hi haurà un abans i un després. Gràcies, Jaume, per la teva tasca i pel teu testimoni.
---------------------------
Sonrisas de Bombay me ha dejado profundamente impresionado. El testimonio directo de Jaume, su vivencia y compartir esta fuerza íntima que le ha empujado a dedicar su vida a ayudar a los más desfavorecidos me ha conmocionado. Acabo de leer el libro de un tirón, y todavía no sé qué ni cómo, pero siento que habrá un antes y un después. Gracias, Jaume, por tu labor y tu testimonio.

Publicado domingo, 4 de enero de 2009 a las 9:14 (2163)

José Luis

Emprenia un viatge solidari a Guatemala, pensava en un bon llibre per emportar-me, finalment vaig decidir ⣜Sonrisas de Bombay⣝. Curiós... durant el trajecte vaig creure que no era un bon moment per comená§ar-lo ja que no volia barrejar els dos paá¯sos, un la India que he tingut la sort de coná¨ixer gracies a la meva feina i l⣙altre Guatemala, una nova experiá¨ncia que estava comená§ant. Quan vaig arribar a la Ciutat de Guatemala cada vegada que entrava a l⣙habitació els meus ulls buscaven la tapa del llibre de ⣜Sonrisas de Bombay⣝, curiosament em donava valentia per afrontar el dia a dia en aquesta ciutat, una forá§a que necessitava en aquell moment que estava absorbent, amb diferents reunions amb gent del país, tot d⣙informació sobre un país molt complicat. La resta del meu viatge va ser convivá¨ncia amb indígenes, vaig notar que no necessitava tanta valentia i el vaig guardar el llibre a la meva motxilla, estava completament plena amb els nens que m⣙envoltaven cada dia. Al viatge de tornada vaig creure que era el moment per obrir el llibre que guardava amb molt ⣜cariny

Publicado viernes, 26 de septiembre de 2008 a las 10:39 (2136)

Verdu

Un llibre que emociona, basat en la més pura realitat i explicat amb la sensibilitat més enlluernadora. Tant de bo aquest llibre ens activés a tots la VOLUNTAT d'en Jaume Sanllorente, el món aniria molt millor. Recomano aquest llibre a TOTHOM. á‰s una lliá§ó de solidaritat i d'entrega vers la felicitat dels altres. Grá cies per aquestes dures perá² tendres pá gines Jaume. Somriu Sempre.

Publicado viernes, 26 de septiembre de 2008 a las 10:12 (2134)

martina

Sovint veiem als telenotícies infinitat d'imatges dramá tiques de qualsevol racó del món fins al punt que cada dia se'ns fan més habituals i, desgraciadament, fugisseres. En Jaume a través del llibre és capa᧠de fer-nos aguantar la mirada a aquesta crua realitat convidant-nos a obrir una porta a l'esperaná§a i sota el paraigua de la generositat i de l'afecte. Ens trobem davant un testimoni que segur a molts ens donará  l'empenteta que necessitem per oferir-nos a col·laborar en aquests tipus de projectes o per quᨠno, a replantejar-nos la nostra estada en la vida. Grá cies per l'oportunitat.

Publicado lunes, 1 de septiembre de 2008 a las 10:10 (2125)

eduardo

Este relato hace que todo parezca tan normal...pero yo creo que la mayoría de nosotros carecemos del valor para enfrentarnos al mundo, a un mundo diferente al nuestro, nos asusta lo desconocido y no sabemos ver más allá de lo que nos muestran nuestros ojos. Viajar, vivir la realidad de otros mundos y entregarse a ellos como lo has hecho tú es el único antídoto, porque ello te gratifica con el amor que puedes regalar y te regalan día a día. Si algo tengo que decirte es que admiro profundamente tu valor y sí, tal vez como tú dices cualquier persona hubiera hecho lo mismo, pero lo cierto es que no hay mucha gente que sepa seguir a su corazón como lo haces tú. Susana. Sabadell a 2 de mayo de 2008

Publicado domingo, 25 de mayo de 2008 a las 22:23 (2087)

ADRIANA

Com em puc qüestionar en deteminats moments si sóc feliç? - Ho sóc! i ho sóc moltíssim. Avui, en un matí de diumenge, amb aquest llibre entre les mans m'he oblidat fins i tot de vestir-me. Sentir la pluja i llegir cada paraula al sofà de casa m'ha donat tota la felicitat que algú pot desitjar... No he necessitat ningú per plorar, per riure,... per viure!!! Gràcies Jaume, m'has fet viatjar a l'Ïndia sense comprar els vols. Montse Serra, Terrassa. 25 de maig del 2008

------

¿Cómo me puedo cuestionar en determinados momentos si soy feliz? ¡Lo soy! Y lo soy muchísimo. Hoy, en una mañana de domingo, con este libro entre las manos me he olvidado hasta de vestirme. Oír la lluvia y leer cada palabra en el sofá de casa me ha dado toda la felicidad que alguien pueda desear... No he necesitado a nadie para llorar, para reír... ¡para vivir! Gracias, Jaume, me has hecho viajar a la India sin comprar los vuelos. Montse Serra, Terrassa. 25 de mayo de 2008

Publicado lunes, 1 de enero de 1900 a las 15:57 (2086)

Ana

Vaig comprar el llibre d'en Jaume el passat Dijous, i en menys de 24 hores el vaig el vaig haver llegit sense perdre un segón. Tan sols et volia comentar que m'ha encantat, no pel que m'hagin impresionat les teves paraules però més pel fet que jo mateix he viscut moltes de les situacions que descrius en el llibre i especialment per que comparteixo i he viscut i patit molts dels sentiments personals que reflecteixes des de Bombai. Espero i desitjo que aquest llibre serveixi no tan sols per veure com la gent es queda bocabadat i gratament sorprés per tan sols uns instants amb veure que hi han molt bones persones com en Jaume, però sí que tots podem ser capaços de canviar des del nostre petit entorn la societat de la que hi formem part. I ho podem fer somiant com ha fet en Jaume i lluitant per fer realitat els nostres somnis. No soc cap expert literari però des de la meva ignorància puc dir que és un llibre que arriba al cor i a l' ànima de les persones. Felicitats, de veritat, per fer possible que les teves vivències que t'han t'en enrriquit com a persona arribin a les cases de la gent i que aquestes

Publicado lunes, 1 de enero de 1900 a las 15:47 (2101)

Suscríbete a la Newsletter

Facebook Twitter Youtube LinkedIn Instagram
© Plataforma Editorial 2024   C/ Muntaner, 269, entlo. 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99  
Certificado de seguridad
Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona