Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar informacin estadstica sobre su navegacin y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegacin. Si contina navegando, consideramos que acepta su uso.

La bellesa de sentir

Encuntralo en tu librera ms cercana

Comprar en papel

*Podrás leer la versión eBook que te enviaremos de regalo tras confirmar la compra, el libro en papel lo enviamos cuando termine el estado de alarma.

 

Comparte en tus redes:

La bellesa de sentir

Eva Bach Cobacho

SOLO AHORA TE REGALAMOS EL EBOOK
ÚNICAMENTE DURANTE EL ESTADO DE ALARMA
¡FINALIZA TU COMPRA Y EMPIEZA A LEER YA!*

ISBN: 978-84-16256-38-9

Páginas: 194

Precio: 17,00 € 

Colección: Actual

Formato: Rústica con solapas

Ao de publicacin: 2014

De les emocions a la sensibilitat

Parlem molt d’emocions, però les comprenem poc encara. Com a éssers humans, les hem de conèixer millor i aprendre a transformar-les en sensibilitat. Perquè, com assenyala l’autora, la transformació que fa falta al nostre món no serà fruit únicament de ments brillants. Necessitem també cors oberts i mirades lliures de miopies emocionals. Les millors decisions futures seran obra de persones amb exquisida sensibilitat.

Amb un text que ens acarona delicadament per dins i ens va calant com pluja fina, l’autora ens guia de les emocions a la sensibilitat. Perquè experimentar emocions és humà —ens diu—, però no sempre és sinònim de sensibilitat ni d’humanitat. I saber molt ens lluirà poc si vivim desconnectats del propi cor.

Dividit en dues parts, la primera s’adreça als adults en general. Amb exemples molt il·lustratius, ens proposa 12 passos per transformar les emocions naturals o primàries, que ens són pròpies com a espècie, en sentiments savis, lúcids i sublims que ens revesteixin de sensibilitat, humanitat i bellesa.

La segona part està dedicada a un gran tresor de la humanitat: els nens i les nenes, i les seves famílies i educadors. Eva Bach ens ofereix una proposta del tot inèdita. Quan s’acaben de commemorar els 25 anys de la Convenció de Ginebra sobre els Drets dels Nens, ens proposa 10 necessitats i drets dels infants per a un creixement emocional sa. I és que, com ella mateixa conclou, un món més humà només serà possible si sabem atendre i entendre el cor dels infants des del propi cor.

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2020   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona