Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar la medicin de los hbitos de navegacin de los usuarios y ofrecer publicidad de inters. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuracin u obtener ms informacin

Valors

Comprar en papel

Gastos de envo gratis a Espaa. Envo 24 horas

Comparte en tus redes:

Valors

Oriol Querol i Ferr

Per què som del Barça?

ISBN: 978-84-16096-07-7

Páginas: 144

Precio: 15,00 € 

Colección: Testimonio

Formato: Rústica con solapas

Ao de publicacin: 2014

Els valors que defineixen el Barça d'avui i d'ahir

Que el Barça és més que un club està fora de discussió, però per què ho és? L’argument més habitual és que el Barça té uns valors. Aleshores sorgeix la segona pregunta: quins són aquests valors? Valors. Per què som del Barça? proposa una resposta, una llista de valors que defineixen el club i argumenta per què en són propis: la democràcia, la catalanitat, la formació, la integració, la poliesportivitat, la globalitat, l’excel·lència, la cultura, la identitat o la solidaritat són característiques que defineixen el F.C. Barcelona d’avui i d’ahir, i reflexionar i debatre sobre la vinculació d’aquests valors amb la vida del club és imprescindible per definir el Barça que hem de seguir construint demà.

Hi ha tantes maneres d’entendre el Barça com culers. El darrer capítol del llibre recull les respostes de més de cinquanta persones de diversos àmbits, des de la cultura fins a la política, passant per l’esport o els mitjans de comunicació a una pregunta senzilla però a la vegada molt important: quins són els valors del Barça?

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2018   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14
Kdweb - Diseño y programación Web responsive