Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Ballar amb el silenci

Encuéntralo en tu librería más cercana

Comprar en papel

Gastos de envío gratis a España. Envío 24 horas

Comparte en tus redes:

Ballar amb el silenci

Rosanna Camprubí

ISBN: 978-84-18285-67-7

Páginas: 120

Precio: 16,00 € 

Colección: Testimonio

Formato: 140x220

Año de publicación: 2020

Un llibre inspirador, amb pròleg de Mari Pau Huguet, periodista i presentadora de TV3, d'una ballarina amb una trajectòria reconeguda a nivel mundial.

En aquest llibre l’autora ens explica, amb franquesa i sinceritat, la seva lluita des de ben petita per ser i viure com qualsevol persona normal, malgrat patir una minusvalia auditiva severa. Assumint aquesta circumstància, no s’ha resignat mai a deixar de fer allò que volia i, sobreposant-se a l’adversitat, ens ensenya que amb esforç, sacrifici i voluntat de superació tothom pot aconseguir allò que es proposa. Un dels aspectes que fan ben singular la seva experiència vital és que tota aquest treball l’ha realitzat dins d’una disciplina esportiva on, a priori, la música i, per tant, l’oïda n’és un element indispensable i consubstancial: el ball de saló. Ella vol compartir amb el lector la seva trajectòria, reflexionant sobre els diversos obstacles que ha hagut de superar per arribar a l’èxit esportiu i, doncs, personal. I ho fa amb voluntat de demostrar que qualsevol de nosaltres som més forts del que ens pensem i podem arribar, amb constància i esperit positiu, a aconseguir els nostres propis reptes i objectius.

 

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2021   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona