Tot està  per fer

Comparte en tus redes:

Compartir en X

Tot està  per fer

Pau García-Milá  Pujol

Quan el món s'ensorri, fes-te emprenedor

Descripción

Pròleg del president Jordi Pujol i epíleg de Felipe González

A Tot està per fer, en Pau Garcia-Milà Pujol recorre tots els moments des que se'ns acut una idea que ens fa dubtar entre si serà una bajanada o bé quelcom que canviarà el món, fins a l'instant en què donem per enllestida l'aventura que un dia vàrem començar amb aquesta idea (per bé o per mal).

Tot està per fer és, en part, una oda a l'optimisme i, en part, un manual per a persones que no gosen donar el pas endavant i dir: Mira'm, sóc emprenedor! (tot i que ja tenen la base per a ser-ho: portar texans i Converse).

Amb humor i sense pontificar, aquest llibre aborda temes com la creativitat quotidiana i el seu estímul, les etapes necessàries per tal de fer créixer aquestes idees, el primer dia després de triomfar o de fracassar, o com respondre a totes aquelles persones que massa sovint diran...: Però quina ***** d'idea has tingut!

Opciones de compra:

Sin stock

Ficha técnica

ISBN: 978-84-15115-38-0

Páginas: 112

Tema: Desarrollo personal

Colección: Actual

Traducción: Mónica Figueres

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2011

Documentos relacionados
Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (1)

Juanjo

Un llibre prou interessant. Hi ha alguns consells útils, i ens avisa d'alguns dels riscos i errors que pot cometre tota persona que vulgui iniciar algun negoci. El que més valoro és: 1) el llenguatge: planer i entenedor, i allunat de retá²riques i petulá ncies prá²pies d'aquests tipus de llibres; 2) Llegir sobre el cas d'en Pau és engrescador i forá§a motivant, suposo que pel fet de ser un referent tant proper a casa nostra. El pitjor: em va cridar l'atenció la facilitat amb la que l'encolat entre la coberta i el llibre cedia. No es que les tapes es desenganxin, perá² sí que cedeixen una mica. Un defecte tá¨cnic que espero solucioneu en properes edicions.

Publicado martes, 19 de abril de 2011 a las 12:50 (2472)

Suscríbete a la Newsletter

Facebook Twitter Youtube LinkedIn Instagram
© Plataforma Editorial 2024   C/ Muntaner, 269, entlo. 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99  
Certificado de seguridad
Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona