Entrena'l per a la vida

Comparte en tus redes:

Compartir en X

Entrena´l per a la vida

Cristina Gutiérrez Lestón

Descripción

Recursos per a pares per potenciar l'educació emocional dels seus fills

Els últims trenta anys els nens han canviat tant com la societat, i les eines que sempre ens havien servit per educar-los ja no donen el mateix resultat. Els nens són ara més insegurs i sobreprotegits, i tenen moltes més pors. Però quan una criatura entén alguna de les coses que sent, o allò que li passa per dins, veus que de cop li canvia la mirada, i com, per fi, modifica dòcilment el seu comportament.

Aquest llibre parla de multitud de situacions reals que l’autora ha viscut en un centre de colònies per on passen milers de criatures i on hi ha prou recursos per transformar les carències emocionals dels nens i nenes. No és un llibre de teoria sinó fet des de la privilegiada «trinxera» de l’autora, i ofereix recursos molt concrets per dur a la pràctica la valorada educació emocional, que sovint queda tan sols en teoria i que és imprescindible si volem entrenar el nostre fill o filla perquè sigui una d’aquelles persones que quan camina sap cap a on va.

«Aquest és un llibre que tots els pares i les mares haurien de llegir. La Cristina l’ha escrit des de la veu de l’experiència i des de la intenció d’ajudar a créixer pares i fills. És rigorós i amè alhora, amablement pedagògic, profund i ple de bon criteri i veritat. Ens fa pensar i sentir com a pares i com els infants que hem estat. Planteja respostes a la doble pregunta essencial en relació amb el futur que teixiran les properes generacions: quin món deixarem als nostres fills? I quins fills deixarem en aquest món? Un llibre gran i necessari.»

Àlex Rovira

Opciones de compra:

Sin stock

Ficha técnica

ISBN: 9788416096725

Páginas: 168

Tema: Educación

Colección: Actual

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2014

Vídeos relacionados

BBVA ¿Quién educa a tu hijo, tu miedo o tú?

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (2)

Conxita Ruiz Abad

Entrena'l per la vida. Gran llibre, clar, entenedor, reflexiu, realista... Felicitats, Cristina!! Soc mare i educadora i mai havia tingut un llibre a les meves mans que fos tant il·lustratiu. Gràcies!!!

Publicado martes, 19 de enero de 2021 a las 12:49 (8829)

Dolors Esteve

M'ha agradat, fa veure amb més amabilitat i perspectiva el repte amb els fills. Amb bones referències com el llibre de la vida, els reptes i no els problemes amb ganes de positivisme.

Publicado jueves, 26 de noviembre de 2015 a las 11:37 (4959)

Suscríbete a la Newsletter

Facebook Twitter Youtube LinkedIn Instagram
© Plataforma Editorial 2024   C/ Muntaner, 269, entlo. 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99  
Certificado de seguridad
Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona