Ara Jo

Comparte en tus redes:

Compartir en X

Ara Jo

Mario Alonso Puig

Ara jo

19,50 € 

Descripción

Una crida a la grandesa que hi ha en qualsevol ésser humà

Ara JO és una crida a la grandesa que hi ha en qualsevol ésser humà. Quan la vida ens desafia, cal que desperti i aflori l’immens ventall de possibilitats que cada un de nosaltres té a dins seu.

Ara JO és una crida a creure en nosaltres mateixos i en la nostra capacitat per generar un impacte positiu, des del nostre compromís i la nostra voluntat de superació.

Ara JO és una crida a descobrir com podem posar en joc la nostra creativitat, la nostra capacitat de cooperació i el nostre esperit emprenedor per crear un món d’abundància per a tot.

Ara JO no és una crida a l’arrogància, sinó al reconeixement just del fet que som més del que pensem que som. Només des del reconeixement de la nostra essència, d’allò que constitueix la nostra autèntica naturalesa, podem pensar en gran i donar un veritable sí a la Vida.

La recerca en el camp de la medicina, de la psicologia i de la filosofia ens ajuda a dibuixar enmig de la complexitat i de la incertesa aquest camí que porta a la plenitud. Convertits en «peregrins» d’aquest sender del creixement i evolució, anem despertant en aquesta realitat més àmplia, una realitat que està definida no tant pel que fem, sinó, sobretot, pel que som.

Ara JO és afirmar, és declarar que, independentment de les circumstàncies on ens trobem, cada un de nosaltres ha decidit en aquest mateix moment convertir-se en artífex del seu propi destí.

Opciones de compra:

Gastos de envío gratis a España. Envío 3-4 días laborables

Ficha técnica

ISBN: 978-84-15750-20-8

Páginas: 264

Tema: Desarrollo personal

Colección: Actual

Traducción: Teresa Puig

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2013

Vídeos relacionados

BBVA En todo ser humano hay grandeza

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

Facebook Twitter Youtube LinkedIn Instagram
© Plataforma Editorial 2024   C/ Muntaner, 269, entlo. 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99  
Certificado de seguridad
Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona