Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Lluís Segarra

Lluís Segarra

Lluís Segarra Neira es divulgador de las matemáticas, y escribe desde hace años libros tanto de divulgación como de texto de educación infantil, primaria y secundaria. Es autor del método de cálculo mental de El Quinzet. Colabora en programas de radio, proponiendo enigmas matemáticos a los oyentes. Ha recorrido muchos centros educativos del país demostrando que las matemáticas pueden ser divertidas para todos.

Libros del autor
Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (1)

Carolina Roca

Bon dia a tots/ee: Estic en una escola on hem anat fent el Quinzet des de fa moooolts anys. En el protocol de la prova de càlcul mental fa esment a primària, perquè parla d'escriure els resultats en graelles i quan un nen/a no sap la resposta, posa una ratlla i gira el full... No hi ha cap protocol d'infantil. Jo fins ara el feia oral, setmanalment. Però a final de curs tenim una prova que també se'ns obliga a fer-la per escrit. Al no haver cap comentari de com s'ha de fer a P5 us agraïria que m'informessiu de com s'ha de passar. Jo ho faria oral, nen /a per nen per conèixer si se'n surten o no del càlcul mental o hi tenen dificultat, però al obligar-nos a fer-ho per escrit com a primària; sabent que tinc alumnes de procedència estrangera que no saben escriure però m'entenen i al cim se'n surten de calcular mentalment, no entenc perquè hem de fer una prova escrita on hem de comptabilitzar com a malament els que no escriuen els resultats. Teniu el protocol de com hem d'avaluar el Calcul mental a Intanfil? em fareu un gran favor perquè tindré un document que ho corrobori. COM PUC POSAR UNA PROVA ALS NENS/ES QUE EL QUE FA ÉS ENTORPIR ELS RESULTATS I ANGOIXAR ALS ALUMNES. Alguna companya diu que algun curs algun alumne plora perquè es veu incapaç de fer-ho. Però en canvi calcula bé mentalment. HEM PERDUT EL NORD!

Publicado martes, 25 de febrero de 2020 a las 11:49 (8472)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2020   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14

Kdweb iPortal - Diseño y programación Web responsive en Barcelona