Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, acepta el uso que hacemos de las cookies. usted puede cambiar la configuración de su navegador en cualquier momento.

Mira'm als ulls

Comprar en papel

Gastos de envío gratis a España. Envío 48 horas

Comparte en tus redes:

Mira´m als ulls

Associació del Personal de "la Caixa"

ISBN: 9788416429738

Páginas: 208

Precio: 12,00 € 

Colección: Ficción

Formato: Rústica con solapas

Año de publicación: 2015

Premi de relats de l'Associació del Personal de "la Caixa"

Aquesta antologia reuneix els textos finalistes del premi de relats curts «Mira’m als ulls», convocat per l’Associació del Personal de “la Caixa”, dins el marc del Pla d’Acció Social. Escrits per nens, joves, adults i gent gran, aquests relats comparteixen una doble perspectiva de la realitat social actual: la dels que passen per situacions difícils i la d’aquells que intenten ajudar-los.

Es tracta d’un llibre coral i polifònic, que fa ressonar les veus dels qui pateixen la desigualtat i la injustícia d’una societat cada vegada més individualista, però que, lluny de deixar-se vèncer per elles, s’entesten a trobar la bellesa de cada ocasió.

Les quaranta peces que componen aquest llibre ens mostren el que significa per a una persona analfabeta aprendre a llegir, com es pot viure al costat d’una persona que està a punt de morir, què es necessita per superar les pors... En definitiva, ens ajuden a mirar amb més sensibilitat i compassió, a no ser indiferents davant el dolor dels altres.

Publica un comentario

Introduce tu nombre

Introduce tu email

Comentarios (0)

Suscríbete a la Newsletter

© Plataforma Editorial 2018   C/ Muntaner, 269 Entlo 1ª
08021 Barcelona (Spain)   +34 93 494 79 99   Fax. +34 93 419 23 14
Kdweb - Diseño y programación Web responsive